Dit blog is van Amber. Advocaat in spagaat.

Vanaf mijn 25e ben ik advocaat geweest en ik heb dat 17 jaar lang volgehouden. Ik had een drukke, levendige praktijk als echtscheidingsadvocaat en familierecht- mediator. Ik runde samen met drie anderen een eigen kantoor en ik had daarnaast best nog tijd voor andere dingen…

Totdat ik niet meer overeind kwam uit de spagaat waarin ik al jaren leefde.  Ik nam afstand en daarna ook afscheid van mijn werk als advocaat en alles wat daar bij hoort.  Ik wilde schrijven, ik wilde meer tijd en vooral meer positiviteit. En uiteindelijk vond ik dat.

Mijn toga hangt aan de wilgen en daar hangt’ ie goed. Ik zorg nog goed voor ‘m; hij maakte me tot wie ik nu ben. Mijn nieuwe jasjes voelen luchtiger, ruimer en positiever. Maar al die advocaten-jaren gaven me zoveel verhalen, zoveel inzicht en zoveel mooie herinneringen. En die wil ik delen.

Ik schrijf over mijn leven, over grappige advocaten-avonturen, heftige dossiers, over ingewikkelde zaken die ik nooit zal vergeten maar vooral over mooie, lieve en bijzondere mensen die ik heb ontmoet in mijn werk en ook in mijn huidige nieuwe leven steeds weer tegenkom. Ik schrijf over de advocaat in spagaat die ik jaren ben geweest. Over de liefde die vaak eindig blijkt. En soms over andere dingen.

Ik vind het leuk als je met me mee leest!