Dit blog is van Amber. Advocaat in spagaat.

Vanaf mijn 25e ben ik advocaat geweest en ik heb dat 17 jaar lang volgehouden. Ik had een drukke, levendige praktijk als echtscheidingsadvocaat en familierecht- mediator. Totdat ik niet meer overeind kwam uit de spagaat waarin ik al jaren leefde.  Ik nam afstand en daarna ook afscheid van mijn werk als advocaat en alles wat daar bij hoort.

Mijn toga hing prima aan de wilgen en ik zorgde goed voor ‘m terwijl ik andere leuke dingen deed en ontdekte wat ik wel en vooral niet wil in mijn leven. En toen ik mijn toga na drie jaar voorzichtig weer eens aantrok, bleek hij me beter dan ooit te passen. Dus ik deed het. Ik werd weer advocaat.

Ik schrijf over mijn leven, over grappige advocaten-avonturen, heftige dossiers, over ingewikkelde zaken die ik nooit zal vergeten maar vooral over mooie, lieve en bijzondere mensen die ik heb ontmoet in mijn werk. Ik schrijf over de advocaat in spagaat die ik jaren ben geweest en vast en zeker nog vaak zal zijn. Ik schrijf over de liefde die vaak eindig blijkt. En soms over andere dingen.

Ik vind het leuk als je met me mee leest!